woensdag 18 april 2012

Fearless with cars and trucks


Deze peuter in spe ging den Ikea in Gent onveilig maken. 
Ideaal om zijne nieuwe trui te showen. Het plan was iets jongensachtig. En iets stoer! Oh en ook nog even hip als het niet teveel gevraagd was. Want mijn kleine man is stoer. En hip!
De "autootjes en bussen stof" was dus ideaal. En boordstof! Want er zijn weing naaidingen waar ik zo aan verknocht ben als aan boordstof. Easy peasy om te naaien en t ziet er übercool uit (al dus mijn bescheiden mening). En 't past altijd, nog zo'n voordeel. 
Om dan toch iets nieuws te proberen, begon ik aan een patroon uit de deze Ottobre (meer zelf t zelf het  bloesje van de cover). Leuk effect hoor zo'n raglanmouwen (voor wie niet weet wat raglanmouwen zijn, heb ik dit even fijn geWikipediat voor U. Zeg nu nog niet dat dit geen informatieve blog is)
Alleen moesten de mouwen dus precies passen aan de hals. Niet dus. Bovendien kreeg ik het met geen meter over Het Kind zijn hoofd. Gegil, gekrijs enzoverder. Een oplossing moest dus gezocht worden. 
De hulplijn Oma Jenny werd ingeroepen en die stikte er zowaar een rits in tussen mouw en halsje. Zodat Het Kind er vlotjes in past. Geen gegil en gekrijs meer als ik dit pulletjes uit de kast tover. Alleen nog maar bewondering 


 Now, enought with the talking, give me the cookie!!
Finally, cookies!!

0 reacties: