zondag 30 mei 2010

Biedaj Beebie

Verleden zondag was het zo ver. Precies een jaartje geleden 'kochten' we ons Pebbles. Een jaar geleden al!! En -oh cliché- ik herinner mij alles nog perfect. Hoe loeiheet het was (eigenlijk zoals vandaag, 23 mei is blijkbaar een zonnedag). En hoeveel volk er was, eigenlijk net als vandaag dus.
Gelukkig zie ik er een beetje beter uit dan een jaar geleden. Netjes van de kapper, iets minder opgezwollen, chique kleren aan ipv een slaapkleedje. Alle, t was allemaal iets appetijtelijker.
En nu waren er ook hapjes voorzien. Met dank aan enkele vrienden beschikten we over een hele tafel vol desserts: muffins, appelcrumble, tiramisu, cake, fruittaart en véééééééééééél chocolade. Zoetebekjes hebben zondag dus hun hart kunnen ophalen. U hoort mij al juichen ja :)

Het feestje was kort maar krachtig. We hielden het in de Brug in Aalst. Een hele aanrader voor mensen van Aalst. Supergoedkoop voor inwoners en eigenlijk nog een heel knap zaaltje. Je hoeft geen duur voorschot te betalen (toch niet voor de kleine zaaltjes) en je kan gemakkelijk afspraken met de brouwer zodat je drank eigenlijk al klaarstaat.
Gelukkig konden we het ook buiten met het mooie weer. Want het was wel een zaal voor 99 personen maar met zo'n 60 man zat de zaal wel goed vol. Maar de zon was van de partij en daar hebben we dan ten volle gebruik van gemaakt.




Ik was ook zeer tevreden van het verjaardagskroontje, die ik zelf gestikt had. Mijn eerste experiment, zonder patroon, zonder tutorials op internet. Gewoon, we proberen het wel eens. En uiteindelijk was ik wel blij met mijn experiment. Verbetering kon natuurlijk wel nog maar goed een mierenneuker die daar op lette. Pebbles hield hem gelukkig - na enig aandringen, want ze is niet zo'n hoedenjuffertje- toch op haar kopje.
Het jurkje heb ik trouwens ook zelf gemaakt. Ik wou eigenlijk een aardbeienthema maar rode paddestoeltjes waren ook goed :).





Nee, we zijn niet verwend. De verjaardagscadeautjes tafel. De volgende dag hadden we gratis entertainment door alle cadeautjes uit te pakken, sorteren en op hun plek te leggen.
Ik denk trouwens dat we een groter huis nodig hebben met al die cadeautjes erbij. Ik vind het wel een leuke gedachte, een huis vol cadeautjes. How very Pippi of me...