vrijdag 18 maart 2011

16 plus

Na veel getwijfel: is dit rokske wel 16 plus- proof?
Uiteindelijk toch de knoop door gehakt! Ik voel er mij alvast 16 jaar in...
Da's ook al veel ...

vrijdag 11 maart 2011

Celebrate the boy 2011

Voila, mijn kleine man heeft ook iets zelfgemaakt. Dankzij haar en haar Celebrate the Boy project. Kwestie van ons mannelijk nageslacht niet te vergeten want eerlijk meisjeskleren maken is leuker maar dat ga ik niet luidop vertellen...
Ik had de stof eigenlijk gekocht voor een kruippakske maar dan mogde da patroon natuurlijk niet kwijt spelen. Enfin, 't is dus getransformeerd in een pulleke.
Dat kwam nog goed uit want dat doe je toch meer aan. En 't stofke is toch te dun voor de tijd van het jaar voor zo'n klein kindje.
Ik vond het niet zo simpel om te maken. 't Is echt wel klein zo'n maatje 62. Zelf al is het wat uitgemetn 'op de groei' want anders steek ik daar zoveel werk in en doet hij het een keer aan.
Dat laatste is trouwens niet onrealistisch want hij had het tijdens zijn fotoshoot nog geen 5 minuten aan en hij had het al ondergekotst.
De ondankbare!! (Enfin, hij heeft toch braaf gewacht tot na de foto's, zelf al zijn die zo onscherp als wat, er is echt geen fotograaf aan mij verloren gegaan)
Eigenlijk is het ni schoon dat ik deze foto plaats maar 
ik vond zijn snoet wel kostelijk...

dinsdag 1 maart 2011

Spring is in the air

Met al de communie's, trouwfeesten en gewoon omdat het bijna lente is...
Een lentejurkske...